*
citesti...
Comedy Cluj 2011, Filme

Ce-am găsit în competiție la Comedy Cluj?

A treia ediție de Comedy Cluj, o selecție pentru competiție din ce în ce mai bună. Dacă te iei după prezentări și trailere, ai ce vedea… sau cel puțin eu mi-am făcut selecția deja – deși e posibil să văd toate filmele alese de organizatori.

În ordinea în care mi-au trezit interesul, ar fi:

1. Patru lei / Four Lions, primul lungmetraj al britanicului Christopher Morris vine cu recomandări puternice din partea Academiei Britanice de Teatru și Film (un premiu BAFTA pentru cel mai bun debut și o nominalizare pentru cel mai bun film din insulă). Dar și trailerul e suficient să te facă să-l alegi.

2. Visul lui Adalbert , singurul film românesc din competiție, în care vreau să o revăd pe Ozana Oancea, pentru că am ratat premiera mondială de anul acesta de la TIFF.

3.  Infidelul / The Infidel –  cealaltă comedie britanică, despre un musulman britanic care descoperă că e adoptat și că, la naștere, a fost evreu.

4. Revoluția felinarelor roșii – film despre un chinez care vrea să deschidă un sex-shop în inima comunismului, cu multe dildo-uri, vibratoare și păpuși gonflabile.

5. 4 costume negre – povestea a patru gropari greci care trebuie să îndeplinească ultima dorință a unui mort, evident.

Pe celelalte, Duminică în stil filipinez, O viață lungă, Eu, ei și Lara, Fetele Yakuza nu plîng niciodată și Bondarul, vă las să le descoperiți singuri la festivalul care începe vineri, 14 octombrie.

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Actualizări Twitter

  • RT @simonpegg: Ha I wrote 'waste' instead of 'waist'. Must have seemed a bit hard on myself. If you get my meaning.> 4 years ago
  • INJUST: Daca ma-ta are cratima, mama de ce nu are?> 5 years ago
  • Pierdut vointa sa muncesc. Ofer recompensa. In caz contrar, o declar nula!> 5 years ago
  • La asta nu m-am gandit. pentru #cluj . Ce inseamna un @danielrus la casa omului. As adauga baruri pe pontoane in unele zone de pe Somes.> 5 years ago
  • deja al doilea joc de cuvinte la care s-a mai gandit cineva inainte. call me mr. originality... si totusi the duck knight rises?> 5 years ago
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: