*
citesti...
Comedy Cluj 2011

Comedy Cluj vine cu 100 de filme din 30 de țări

Dean Martin si Shirley MacLaine. Ce vremuri :))

Există studii serioase ale unor cercetători asemeni care arată negru pe alb că rîsul îngrașă, asta pe lîngă faptul că întărește sistemul imunitar, reduce stresul și face cartofi prajiți. Poate de aceea unii dintre noi se îngrașă mai mult decît ceilalți: pentru că rîd mai mult. Ceea ce-i face mai amuzați și mai amuzanți. Și atunci, rîd și mai mult. Și tot așa.

De aceea, sfîrșitul lumii nu va fi ca-n filmele apocaliptice și post-. Pentru că, înainte să ne topească lava, înece valul, mănînce paserile ceriului sau să ni se ia netul, pămîntul se va îneca în propriul hohot de rîs, apăsat de greutatea unei populații tot mai grase. Și mai vesele.

De fapt, nu voiam decît să vă spun că din 14 în 23 octombrie e a treia ediție de Comedy Cluj, cu 100 de filme din 30 de țări, zeci de invitați, concursuri, spectacole de stand-up și mii de alte chestii pe care nici cu gîndul nu le gîndiți și cu mine printre bloggerii oficiali, la invitația simpaticului Bogdan Beșliu, care sper să nu aibă dureri de cap din cauza noastră. Și dacă are, să intre la o comedie și-i trec.

Cînd n-apuc eu să vă țin la curent cu tot, faceți un pustiu de bine și intrați pe pagina de Facebook a festivalului sau urmăriți totul pe twitter. Și nu uitați să ha-ha-ha-ha ha-ha-ha ha-ha! 

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Actualizări Twitter

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: