*
citesti...
Muzică

I-am zis Renatei. Sfîrşit de săptămînă

La un moment dat, în seara asta care a terminat un sfîrşit de săptămînă de nota nouă – zece ia doar Dumnezeu, cum ne spunea proful de latină din liceu, la care am fost şi olimpic; la latină, nu la prof – Cristi Minculescu a anunţat o surpriză. „Cîntă cu Puya”, i-am zis eu Renatei, cu stilul meu de a spune ceva la bîză insinuînd că poate e chiar serios. Evident, fetele şi-au dat coate, au chicotit, cum fac fetele de obicei cînd aud o chestie de… amuzament.

Cînd colo, pe scenă apare chiar Puya. Adică rapperul ăla chel din La Familia (aici autorul s-a gîndit la cititorii lui intelectuali care n-au auzit de Puya), care aveau piesa aia cu „Strigaţi La Familia dacă sunteţi cu mine…”. Stupoare urmată de rumoare de-a stînga mea. Aproape cum se căscau grecii la Pythia cînd grăia ceva. Pythia e preoteasa din templul lui Apollo, celebră pentru profeţiile ei (aici autorul s-a gîndit la cititorii lui care ştiu cine e Puya şi/sau nu au citit nici măcar Legendele Olimpului).

Că o fi fost în contractul cu cei de la Ursus, că o fi fost ideea unuia dintre ei, Iris şi Puya păreau să se simtă destul de bine împreună pe scenă, iar ce a ieşit a fost categoric peste nivelul aşteptărilor celor mai sceptici. Un final bun pentru o seară superbă cu Şuie Paparude şi Iris. Totuşi un final fals, pentru că Minculescu&Co. nu şi-au trădat brandul şi ne-am despărţit cu „Floare de iris”.

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Actualizări Twitter

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: