*
citesti...
Muzică

MIA o dă pe violenţă extremă cu Romain Gavras

MIA, pe vremea cînd încă mai era cuminte

MIA (Mathangi Arulpragasam – aka Missing In Action), sri-lankeza care a avut o ascensiune demnă de invidiat în industria muzicală britanică, a lăsat deoparte orice fel de dulcegării şi „floricele” etnice  şi a scos primul single de pe viitorul ei album, al cărui titlu nu e cunoscut încă, dar care se pare că, oficial, va ieşi pe piaţă în vara asta. Neoficial, cred că prin mai-iunie o să fie pe toate torrentele.

Nu renunţă la rap şi hip-hop, nici la slangul pe care şi l-a transformat în trademark, dar se pare că devine mai serioasă, chiar mai agresivă. Aşa că nu încape îndoială că  muzica ei va ajunge foarte greu în cluburile din Cluj, care nu vor recunoaşte în spatele unei piese ca „Born Free” aceeaşi voce care cînta „Paper Planes” sau „O… Saya” pe coloana sonoră de la „Slumdog Millionaire” (pentru „O… Saya” a împărţit cu Rahmann şi cîteva nominalizări la cele mai importante premii pentru muzica de film, anul trecut).

Pentru videoclipul de la „Born Free” i-a cooptat pe Romain Gavras, fiul lui Costa-Gavras, şi pe Andre Chemetoff (care a lucrat ca asistent de operator la „The Beach” şi „The Happening”), iar împreună au pus la cale un scurtmetraj la fel de alert şi violent ca piesa pe care o ilustrează. Atenţie, urmează nuditate şi sînge. Asta dacă ne lasă YouTube, care tot şterge videoclipul de cîte ori îl prinde.

Reclame

Discuție

Trackback-uri/Pingback-uri

  1. Pingback: Tweets that mention MIA o dă pe violenţă extremă cu Romain Gavras « urbanlightz -- Topsy.com - aprilie 29, 2010

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Actualizări Twitter

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: