*
citesti...
Muzică

Muzică febroasă

Am primit de la ădvaizării mei muzicali cea piese care tare îmi plac. Sînt semnate de Karin Elisabeth Dreijer Andersson (copi şi peist de pe wikipedia), fosta membră a formaţiei The Knife. De anul trecut are un proiect solo, care mie, pe ici pe colo, îmi aduce aminte un pic de Bjork – vorba aia, ce mi-e Suedia, ce mi-e Islanda -, dar mai apgradată. Aşa că dacă găsiţi albumul pe undeva – Fever Ray – Fever Ray – io unul vi-l recomand. Aici ultima chestie scoasă pe piaţă, Keep the streets empty for me.

Şi dacă tot v-am depimat un pic, uite şi una mai veselă. Cînd sînteţi chiar plictisiţi şi ninge-afară, daţi un play la Cloudy with a chance of meatballs. Un remediu bun. Pe noi ne-a terminat maimuţa Steve… gummy bears!!!

Şi pentru că mai sus aduceam aminte de The Knife, cei de la Pitchfork au pus pe site ieri cea mai nouă creaţie a lor, care face parte dintr-o operă pe care se pare că o pun la punct alături de mai multe fomaţii. Deci, prima arie publică din opera indie, mai jos.

Aseară am văzut „The Road”, cu Viggo Mortensen, unul din filmele alea mari, grele şi cu pretenţii, fără de care poţi trăi liniştit. Chiar dacă este ecranizarea unui roman se pare de succes, filmul e un pic cam sec, cu un final dezamăgitor. Încearcă să stoarcă mult corasonul, da’ fără o finalitate. Puteţi vedea trailerul aici şi pot să povestesc finalul la cerere.

Şi, ca să încheiem în note livreşti, o recomandare de roma: Anne Tyler, Lecţii de respiraţie. Poate găsiţi altă variantă decît cea de la Cotidianul, că o fi mai bună.

Reclame

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Actualizări Twitter

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

Reclame
%d blogeri au apreciat asta: